Het Twents Carmel College in der Oberschule

Op maandag de 13 mei 2019 hadden wij onze penvrienden op bezoek. Eerst gingen we de Nederlandse kinderen bij de bus ophalen en bij zelfgebakken cake leerden wij ons allemaal een beetje beter kennen en gingen we ook samen in de pauze. We hebben onze Nederlandse penvrienden de school laten zien. Na de pauze gingen we in verschillende workshops…dat was heel leuk. We hebben samen muziek gemaakt, uit papier een doosje gevouwen waarin we ons mooi gevlochten armbandje konden bewaren, het was erg leuk.

De Nederlandse penvrienden hebben met ons in de Mensa middag gegeten. In de namiddag gingen we nog sporten en kano varen. We hadden geluk dat het lekker weer was, want we zijn erg nat geworden in de kano, dat was wel grappig, de dag ging zó vlug voorbij. Door de mooie groepsfoto hebben we nog een leuke herinnering aan een belevenisrijke dag, en wij verheugen er ons nu al op, wanneer wij onze penvrienden van „Het Twents Carmel College“ in Oldenzaal gaan bezoeken.